Your Cart

Aktuellt antal deltagare onlineutbildning: 403

Nyheter

De 30 senaste nyheterna från vår verksamhet:

Vi genomför utbildning i planeringsverktyget Microsoft Project på plats i Väja, Kramfors för en större grupp medarbetare inom Mondi Dynäs. Mondi Dynäs är en av världens mest framstående tillverkare av högkvalitativ oblekt säck- och specialkraftpapper.
ProjektStegen är även 2023 företagsvän med Hjärnfonden. Det är femte året i rad som vi valt att stödja Hjärnfondens viktiga arbete. Hjärnfonden är en ideell organisation som samlar in pengar till forskning och information om hjärnan och dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar.Läs gärna mer om Hjärnfondens arbete.

YIT Sverige AB förlänger avtal med ProjektStegen. ProjektStegen kommer under 2023 att fortsätta att stödja projektledningen med expertkunskaper i planeringsverktyg för ett stort samhällsbärande infrastrukturprojekt.

För tredje året i rad har vi nu startat upp en projektledarutbildning tillsammans med Sven Eriksongymnasiet i Borås. Det är ett fantastiskt roligt uppdrag, att få leverera onlineutbildning och webinars inom projektledning till en större grupp elever som går sitt fjärde år på deras Teknikprogram.
Nu har vi startat upp ännu ett projektledarprogram helt online för en grupp projektledare inom Malmö stad. Programmet kombinerar e-learning i projektledning med webbmöten med diskussioner & erfarenhetsutbyte.

Nu har vi startat upp ett nytt digitalt projektledarprogram för en grupp projektledare inom Malmö stad. Programmet kombinerar e-learning, webbmöten med erfarenhetsutbyte & diskussioner, övningar och reflektion.

Projektakademin har utsett Beatriz Espinosa Arronte till årets projektledare 2022. Beatriz får den prestigefyllda utmärkelsen för sitt arbete med att leda projektet Självkörande elektriska bussar, Scania CV AB. Vi säger stort grattis till Beatriz! Läs gärna om juryns motivering till sitt val för detta år. Priset har delats ut av Projektakademin sedan 1995.

ProjektStegen har tecknat konsultavtal kring tjänster inom projektledning för ett större införandeprojekt för Hörby kommun.

Nu har vi startat upp en ny omgång av projektledarprogrammet för Lantmännen. Det är en grupp projektledare från olika delar av koncernen som deltar. Programmet genomförs helt online och kombinerar olika moduler med e-learning, erfarenhetsutbyte, praktikfall & övningar, reflektion samt kunskapstester.

Nu har vi startat upp ett projektledarprogram helt online för en grupp projektledare inom Malmö stad. Programmet kombinerar e-learning i projektledning med webbmöten med diskussioner & erfarenhetsutbyte.

Nu har vi startat upp en ny utbildningsomgång kring styrgruppsarbete för en större grupp chefer inom Lantmännens dotterbolag Cerealia. Programmet genomförs helt online och kombinerar e-learning, diskussioner, reflektioner och erfarenhetsutbyte.

Höörs kommun förlänger avtal med ProjektStegen att leverera konsulttjänster inom struktur och styrning av ett omfattande samverkansprojekt mellan olika kommuner.

YIT Sverige AB förlänger avtal med ProjektStegen. ProjektStegen kommer att fortsätta att stödja projektledningen med expertkunskaper i planeringsverktyg för ett stort samhällsbärande infrastrukturprojekt.

Microdeb, en framgångsrik aktör inom betalningslösningar, väljer ProjektStegen som samarbetspartner för onlineutbildning i projektledning med e-learning, diskussioner & erfarenhetsutbyte samt konsulttjänster för effektiva projekt.

Vi är glada att meddela att följande fyra e-learningkurser nu finns på engelska. Självklart är kurserna i sin helhet översatta inklusive filmer.

E-learning Praktisk projektledning
E-learning Att arbeta i projekt
E-learning Projekt för chefer
E-learning Effektivt styrgruppsarbete

Malmö stad förlänger avtal med ProjektStegen om att kunna erbjuda digital projektutbildning för olika projektroller inom Malmö stad. Genom avtalet får Malmö stad tillgång till ett stort antal digitala kurser för sina medarbetare.
Nytt långsiktigt avtal för projektutbildning online tecknat med innovativa Oatly. Genom avtalet får Oatly tillgång till ProjektStegens molntjänst där medarbetare kan genomföra projektutbildning på ett flexibelt sätt utifrån roll och behov i kombination med diskussioner och erfarenhetsutbyte via modererade möten.
Vi har genomfört utbildning online i planeringsverktyget Microsoft Project för en grupp medarbetare inom teknikföretaget Hitachi Energy HVDC.

Vi har startat upp en ny omgång av ett projektprogram online för projektdeltagare inom Lantmännen. Programmet kombinerar e-learning, reflektion, webbmöten med erfarenhetsutbyte samt ett praktikfall.

Nu har vi startat upp en ny kursomgång med projektledarutbildning med en grupp deltagare från olika kommuner. Programmet genomförs helt online under våren med e-learning, diskussioner & erfarenhetsutbyte. Läs mer om programmet och datum för nästa programstart i höst här.

Välrenommerade och stora el-teknikgrossisten Elektroskandia förlänger avtal med abonnemang på onlineutbildning. Genom avtalet får Elektroskandia tillgång till ProjektStegens molntjänst där medarbetare kan genomföra projektutbildning på ett flexibelt sätt utifrån roll och behov.
JSB Construction AB, ett av Sveriges största privata byggföretag, väljer ProjektStegen som samarbetspartner för utbildningar inom planeringsverktyget Microsoft Project.
ProjektStegen har ingått förnyat avtal att leverera konsulttjänster inom struktur och styrning av ett omfattande samverkansprojekt mellan olika kommuner.
Vi har nu hjälpt en ny kund som implementerar affärssystem med utbildning och uppstart i planeringsverktyget Microsoft Project

Vi startar nu upp ett spännande samarbete med Södertälje kommun, där ProjektStegen tillhandahåller e-learning, kursportal och struktur för utbildning online i projektledning. Kommunen modererar sedan själva onlineprogram med olika digitala komponenter som bas.

Nu har vi startat ett projektledarprogram för en grupp projektledare inom affärssystembolaget PE Accounting. Det är ett expansivt företag med många Gasell-utnämningar. Tillsammans med PE Accounting genomför vi ett varierat onlineprogram med teori, e-learning och diskussioner. Programmet avslutas med en workshop onsite.
YIT Sverige AB förlänger avtal med ProjektStegen. ProjektStegen kommer att fortsätta att stödja projektledningen med expertkunskaper i planeringsverktyg för ett stort samhällsbärande infrastrukturprojekt.
Nu startar vi ett internationellt projektledarprogram på engelska för en grupp projektledare inom Lantmännen. Programmet genomförs helt online och kombinerar olika moduler med e-learning, erfarenhetsutbyte, praktikfall & övningar, reflektion samt kunskapstester.
Nu startar vi upp ett projektledarprogram online för en grupp projektledare inom Snus- och Tändsticksmuseum i Stockholm. Programmet kombinerar e-learning i projektledning med webbmöten med diskussioner & erfarenhetsutbyte.

Onlineprogram i projektledning och ledarskap i projekt uppstartat för en grupp projektledare och chefer. Det är ett omfattande program med olika komponenter för teori, diskussion & reflektion. Axess är en stor aktör inom logistiklösningar för fordonsindustrin.

Idag startar ett nytt digitalt projektledarprogram för en grupp projektledare inom Malmö stad. Programmet kombinerar e-learning, webbmöten med erfarenhetsutbyte, övningar och reflektion.