Testkurs lanseras inom kort

Vi fortsätter nu vårt intensiva arbete med att utöka och vidareutveckla vårt kursutbud kring både digital och traditionell utbildning. Inom kort lanserar vi en e-learning på temat introduktion till test.

Oavsett vilken typ av projekt som ska genomföras är det ofta någon form av systemlösning som ska utvecklas eller användas. Som beställare och projektledare behövs kunskaper i både att definiera och fastställa krav på t ex funktionalitet och hur kraven sedan ska verifieras och godkännas. Målet med kursen är att ge beställare och projektledare en ökad förståelse för hur professionellt och systematiskt testarbete kan hanteras på bästa sätt.

Och redan innan lansering känner vi oss trygga i att kursen kommer att mottas väl eftersom vi utvecklar kursen tillsammans med Charlotta Carlsson. Charlotta är en senior konsult inom kvalitet, krav och test. Nytt är också att vi arbetar med animatörer för att skapa en varierad och engagerande utbildningsupplevelse.

E-learning lanseras inom kort. Redan nu kan du som vill kontakta oss om ni vill veta mer eller om ni redan i början av hösten vill genomföra den här kursen på plats hos er.