Frågor & svar om onlineutbildningar

Här har vi samlat vanliga frågor & svar om våra onlineutbildningar. Kontakta oss om du inte hittar svaret på din fråga så svarar vi vanligtvis inom en timme under kontorstid.

Allmänna frågor | Teknik | Kursvillkor

FAQ – Allmänna frågor

När kan jag starta min onlineutbildning?

I samband med din beställning väljer du själv vilket datum du önskar starta din onlineutbildning. Önskar du starta samma dag skickar vi normalt inloggningsuppgifter till dig inom 1 timme.

Får jag något kursintyg?

Självklart! Alla kursdeltagare får efter slutförd onlineutbildning med godkänt resultat ett intyg i form av ett diplom som bevis på genomförd utbildning.

Hur länge har jag tillgång till utbildningen?

Du får tillgång till utbildningen i 3 månader från ditt startdatum. Om du slutför utbildningen tidigare kan du använda återstående tid till att repetera.

Ingår dokumentation?

Javisst! Alla våra onlineutbildningar innehåller en sammanfattning i pdf med det viktigaste från kursen. Vissa utbildningar innehåller även dokumentmallar och checklistor.

Hur vet jag att det är rätt kurs för mig?

Läs mer om målgrupp för respektive utbildning. Självklart är du välkommen att kontakta oss för att disktuera vilken utbildning som är rätt för dig utifrån dina behov och förkunskaper.

Var hittar jag priset för en onlineutbildning?

Du hittar priset för en kursplats anmälningssidan sidan för respektive utbildning. Priser är alltid angivna exklusive moms.

FAQ – Teknik

Vad är det för tekniska krav för onlineutbildning?

Följande tekniska krav finns för att kunna använda onlineutbildningarna:

PC, Mac eller surfplatta
Modern PC eller Apple Mac med minst 16MB RAM minne.

Webbläsare
Senaste versionen av Safari, Chrome eller Internet Explorer. Webbläsaren måste vara inställd på att acceptera Javascript och Cookies samt tillåta pop-up fönster för att fungera som avsett.

Internetuppkoppling
Minsta hastighet för uppkoppling är 1mbit/s, rekommenderad hastighet är 2mbit/s och snabbare.

Ljud
Ljudkort samt högtalare eller hörlurar. För de utbildningar där webbmöten ingår som en del behöver du tillgång till mikrofon.

Microsoft Office
För att kunna använda medföljande dokumentmallar krävs Microsoft Word.

Visa pdf filer
För att kunna se vissa delar i utbildningen behöver du ha ett program för att kunna visa så kallade pdf-filer. Om du saknar detta kan du ladda ner Acrobat Reader här »

FAQ – Kursvillkor

Vad är det för kursvillkor?

Se användarvillkor för e-learning här »

Vad är det för villkor för mallar och checklistor

I vissa kurser ingår licens för dokumentmallar och checklistor som du kan använda för dina egna projekt. Licensen för dokumentmallarna gäller nyttjanderätt för en (1) användare och är inte tidsbegränsad. Kontakta oss för licens för nyttjanderätt för hela organisationer.

Kontakta oss om du har någon fråga. Vi svarar snabbt!