Your Cart

Aktuellt antal deltagare onlineutbildning: 403

Lediga tjänster

Vi söker kursledare och konsulter

ProjektStegen söker dig som har gedigen erfarenhet inom projektområdet. Då ProjektStegens kunder verkar inom ett brett antal olika områden är även branschspecifika kunskaper meriterande. Vi vill att du förutom expertis inom projektledning även har dokumenterade erfarenheter från utbildning eller workshopledning. Vi genomför uppdrag i hela Sverige och internationellt. Just nu söker vi kursledare till företrädesvis Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker även dig som kan genomföra utbildning på engelska och danska.

Skicka en kortfattad CV om dig själv till info@projektstegen.se så återkommer vi inom kort.

Kursledare och konsult med inriktning mot kultursektorn

ProjektStegen har ett stort antal kunder inom kultursektorn, t ex kunder inom museer, utställningsverksamhet och event. Därför söker vi nu dig som på frilansbasis vill få chansen att utveckla våra samarbeten med kunder inom denna spännande sektor. Vi vill att du har gedigen erfarenhet av projektledning, mycket god pedagogisk förmåga samt erfarenhet av kultursektorn. Vi genomför uppdrag i hela Sverige och internationellt.

Skicka en kortfattad CV om dig själv till info@projektstegen.se så återkommer vi inom kort.

Kursledare och konsult inom verktyget Microsoft® Project

ProjektStegens uppdrag inom utbildning och konsulttjänster i det populära verktyget Microsoft® Project ökar. Vi söker därför nu fler kursledare och konsulter. Vi vill att du har gedigen erfarenhet av verktyget, dokumenterad god pedagogisk förmåga, van att snabbt sätta dig in i olika kunders behov, samt möjlighet att genomföra uppdrag med relativt kort varsel. Vi genomför uppdrag i hela Sverige. Extra meriterande är om du även har erfarenhet i Microsoft® Project Server och integration med Microsoft® SharePoint.Skicka en kortfattad CV om dig själv till info@projektstegen.se så återkommer vi inom kort.