Your Cart

Aktuellt antal deltagare onlineutbildning: 403

Tekniska plattformar

Projektmodellen kan levereras på flera olika tekniska plattformar, t ex Microsoft® Sharepoint (Online för Office 365 eller On Premises) och WordPress. Det är exempel på två moderna och flexibla plattformar för effektiva intranät och webbplatser. Vi kan även leverera för andra plattformar, t ex för lärplattformar som stödjer Scorm / xAPI.

Följande tekniska plattformar är möjliga för att använda projektmodellen. Ett visst installationsarbete krävs för varje installation. Omfattning och tid för installation varierar beroende på vilken plattform som ni föredrar:

  • Microsoft® Sharepoint Server/On-premises
  • Microsoft® Sharepoint Office 365/Online
  • WordPress
  • Ert egna Content Mangement System
  • För LMS med Scorm/xAPI
  • Ert egna Dokumenthanteringsystem
Vid behov kan vi även tillhandahålla drift och installation av den tekniska miljö som krävs för att kunna använda projektmodellen, dvs ni behöver inte ha någonting installerat i era egna system. Vi har lång erfarenhet av att använda Microsoft SharePoint och WordPress.
projektmodellsharepointoffice365

Microsoft® SharePoint

Projektmodellen finns tillgänlig både i SharePoint online för Office 365 och för On-premises. Vi har en en väl beprövad process för att snabbt skapa en installationsfil som ni enkelt installerar i er egen miljö för Office 365.

Wordpress i molnet

Vi erbjuder en smidig molntjänst, från 1-10 000 användare, utvecklad i Wordpress. Tjänsten passar både enskilda användare och organisationer som inte vill investera i egna driftsplattformar. Vi hanterar all drift och adminstration.