Tekniska plattformar

Projektmodellen kan levereras på flera olika tekniska plattformar, t ex Microsoft® Sharepoint (Online för Office 365 eller On Premises) och WordPress. Det är exempel på två moderna och flexibla plattformar för effektiva intranät och webbplatser. Vi kan även leverera för andra plattformar, t ex för lärplattformar som stödjer Scorm / xAPI.

Följande tekniska plattformar är möjliga för att använda projektmodellen. Ett visst installationsarbete krävs för varje installation. Omfattning och tid för installation varierar beroende på vilken plattform som ni föredrar:

Microsoft® Sharepoint Office 365/Online
WordPress
Ert egna Content Mangement System
För LMS med Scorm/xAPI
Ert egna Dokumenthanteringsystem

Vid behov kan vi även tillhandahålla drift och installation av den tekniska miljö som krävs för att kunna använda projektmodellen, dvs ni behöver inte ha någonting installerat i era egna system. Vi har lång erfarenhet av att använda Microsoft SharePoint och WordPress.

Microsoft® SharePoint

Projektmodellen finns tillgänlig för SharePoint online i Office 365 och kan också levereras för SharePoint On-premises. Kom igång snabbt med projektmodellen i er egen miljö för Office 365 och integerera den med andra programvaror, som t ex Microsoft Teams.

WordPress i molnet

Vi erbjuder en smidig molntjänst, från 1-10 000 användare, utvecklad i WordPress. Tjänsten passar både enskilda användare och organisationer som inte vill investera i egna driftsplattformar. Vi hanterar all drift och adminstration.

Egen lärplattform

Projektmodellen finns tillgänlig för installation i er egen lärplattform, Learning Mangement System. Använder ni Articulate Rise så kan vi leverara en färdig komponent som ni enkelt installerar och anpassar utifrån behov.

Varukorg
Rulla till toppen