Shopping Cart

Aktuellt antal deltagare onlineutbildning: 256

Priser och licenser

ProjektStegens projektmodell licensieras ut med en enkel affärsmodell som baseras på ert behov. Vår grundfilosofi är att det ska gå snabbare och bli mer kostnadseffektivt att använda vår projektmodell än att utveckla en egen. Att projektmodellen är väl beprövad och verkligen fungerar i praktiken – det får ni på köpet!

Projektlicens

Den här licenstypen passar det enskilda projektet, t ex utveckling av en ny produkt eller tjänst. Licensen utformas efter ert behov. Ingen installation behövs, ni kan enkelt få tillgång till projektmodellen via ProjektStegens webbportal.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift.

Begränsad

Den här licenstypen passar när en enhet/division/avdelning inom en organisation, t ex IT-avdelningen, har behov av projektmodellen medan övriga organisationen inte har något behov. Licenskostnaden är en engångskostnad. Projektmodellen levereras som en komponent till er egen Sharepointmiljö (On premise eller för SharePoint online i Office365) eller WordPressinstallation. Antalet projekt är obegränsat. Vi kan också erbjuda en driftstjänst för projektmodellen om ni föredrar det.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift.

Obegränsad organisationslicens

Den här licenstypen passar när en hel organisation tagit ett beslut om att börja arbeta enligt en gemensam projektmodell. Licenskostnaden är en engångskostnad för obegränsat antal användare och projekt. Projektmodellen levereras som en komponent till er egen Sharepointmiljö (On premise eller för SharePoint online i Office365) eller WordPressinstallation. Antalet projekt är obegränsat. Vi kan också erbjuda en driftstjänst för projektmodellen om ni föredrar det.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift.