Priser och licenser

ProjektStegens projektmodell tillhandahålls enligt en flexibel licensmodell som baseras på ert behov. Vi tror du kommer att du kommer att tycka att priset är fördelaktigt.

Projektlicens

Den här licenstypen passar det enskilda projektet, t ex utveckling av en ny produkt eller tjänst. Licensen utformas ert behov. Ingen installation behövs, ni kan enkelt få tillgång till projektmodellen via ProjektStegens webbportal.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift.

Begränsad organisationslicens

Den här licenstypen passar när en enhet/division/avdelning inom en organisation, t ex IT-avdelningen, har behov av projektmodellen medan övriga organisationen inte har något behov. Licenskostnaden är en engångskostnad. Projektmodellen levereras som en komponent till er egen Sharepointmiljö (On premise eller för SharePoint online i Office365) eller WordPressinstallation. Antalet projekt är obegränsat. Vi kan också erbjuda en driftstjänst för projektmodellen om ni föredrar det.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift.

Obegränsad organisationslicens

Den här licenstypen passar när en hel organisation tagit ett beslut om att börja arbeta enligt en gemensam projektmodell. Licenskostnaden är en engångskostnad. Projektmodellen levereras som en komponent till er egen Sharepointmiljö (On premise eller för SharePoint online i Office365) eller WordPressinstallation. Antalet projekt är obegränsat. Vi kan också erbjuda en driftstjänst för projektmodellen om ni föredrar det.

Pris: Kontakta oss för prisuppgift.

Kontakta oss för prisuppgift och diskussion om vilken licensmodell som passar er

Till kontakt
Till kontakt